Sunday 21 September 2008

Take Some Wine & Let's Go To Park! :)

Dublin, Sunset on River Liffey, Photo by Nicky

I am aware of being dependent on weather. Maybe choosing Ireland has been very very drastic way how to find out my own possibilities, skills & buoyancy. Who cares?! The only thing I know is that I led my way of life through wrong crossing, although it had seemed as a shortcut. What’s more, possibly I was using a good-for-nothing map.
However, grass is greener, people are nicer & everything is more expensive. But – who wants to escape without life payment?

I love new places, new people & new reasons for philosophize. And try not to think about what I miss.

Although the indian summer is over, don't let do things what we don't want to. Take wine & let's go to park...make some noise & take delight in life or whatever!
Btw.: I'm not here for relaxing, so interview with Sato-San To is here, pictures are here, and the others will come soon :)

9 comments:

Anonymous said...

Zvláštní, včera asi ve tři ráno jsem šel spát s ostatními zbylými účastníky třídního srazu. přestože pršelo, grilovali a hodovali jsme pod stříškou kamarádova rodinného baráčku a nikomu nevadilo, že byla zima, skoro všichni zůstali celou dobu venku a dobře se bavili v té zimě, ačkoliv vevnitř bylo parádně teplo. Ne do venkovního bazénu se nakonec nikdo neodvážil, i když jeho noční bublání mělo své kouzlo. nicméně parádní atmoška a počasí se mohlo jít zahrabat. myslím, že to byl asi trochu jiný zážitek než "take some Vine and let's go to the park", ale určitě se vezl na podobné vlně. mimochodem já babí léto stále očekávám. (jo koukám z okna a vono stále prší...)
Peťka

NickyVeV said...

Přesně přesně, skutečnost počasí si uvědomíš až když základě samoty...Babí léto snad není úplně pryč, ale lepší očekávat něco horšího a být pak příjemně přeqapen :).

Anonymous said...

Today it's the first day of autumn. Precisely at 17.44 Summer will leave for the south hemisphere. The sun will be shining on exactly half of the Earth.Also, the day will last long as the night. And maybe ill find the time to shave today.All of this in the same day...

Anonymous said...

The let's take some wine and go to the park approach to life is the best. As long as the grass is nice and dry...

yshish said...

... a mne leto zacne az v maroku.. skoda, ze tam clovek musi byt ponekud zahalen :/

NickyVeV said...

Simone: Thanx 4 lesson ;), owing to your comment I realized comming autumn :/, much more precisely. Life is the best which we have ;).

Yshish: Tssss, co si stěžuješ :), zahalenost Ti nebude bránit tomu si pokračující léto užívat ;). Už se to blíží, co?:)

MH said...

Na Smržovce je taky krásně. Máme tu taky park - spíš takové arborétum s hostincem a hotelem, kterému se tedy říká Parkhotel. No a tak tedy chodíme nikoliv na víno, ale na pivo a ne do parku, ale na park :-)

NickyVeV said...

no joo, Smržovka musí mít vždycky něco extra, co? :) To ale nemá už tu adrenalinovou atmosféru, když piješ v uzavřené budově pivo a ještě navíc legálně. To musíš v parku nebo na jiném venkovním místě a v zemích, kde je zakázáno pít alkohol venku ;).

Anonymous said...

Ctenary,
Uz je pul noci a jsem zas zapomnel holit se. Tak jeste jeden bradaty den...what a life