Monday 1 September 2008

I'm not Good But I'm Gone

Včera se konal pohřeb. Pohřbili jsme totiž analogové vysílání Radia Wave a přešli na moderní digitál. Já zase přešla dnes na ibalginový den. Růžové životadárné pilulky mají už své místo hned u mé postele, hned vedle flašky s vodou a zatemňovací maskou na oči. Je nová doba. Nebo ta stará se dobře maskuje.

"Nová doba, nová doba, host vyhazuje vrchního!" - "Je to rebel!" - "Odsuzuji ho na doživotí do konce života!"

Namísto osmi tun proplakaných papírových kapesníků rozbité okno, slovní průtrže opilých moderátorů přímo do éteru, brazilský tanec mezi monitory a vrcholem byla zapálená fatra přímo na dvorku Českého rozhlasu. Hlavně že bylo teplo a veselo :-).
Teď už mě jen čekají poslední dny v Praze v tomto roce, koncert S.O.I.L., hlasové průpravy v ČRo a dohadování a prosby o výjimce na Genderových studiích.
Mínusové konto ještě podpořím asi koupí nového foťáku, abych tak částečně vyladila své odšťavení z přítomných dnů a i těch budoucích. Sakra sakra, blíží se to...a oddaluji neoddalitelné.

P.S. Jinak kdo by si chtěl 9.10. udělat výlet do St. Giles v Londýně (když už ne do Dublinu), poskytnu 2 lístky na koncert Emilliany Torrini gratis. Tak se případně hlaste!

16 comments:

yshish said...

nesakruj :-)a ber to pozitivne.
s.o.i.l si uzijeme a co propasnes, to ti nafotim (prip. nahraju).

NickyVeV said...

Išíííš, S.O.I.L. si rozhodně užijem ;-)! A doufám, že nedopadnem opět pak na újezdě a s pochybným zarostlým pánem za zády :-D.
Ale fotbálek bychom dát mohly, s Tomem tě rozdrtíme!:-)

yshish said...

s nasim tomem nebo tim tvym? .)

NickyVeV said...

:)

Anonymous said...

Pockej, o jake zarostly pan mluvis :-) to snad nejsem ja. I kdyz neholil jsem se uz mesic...

Na fotbalek nemate sanci!

Z.

yshish said...

neboj, mysli toho potrhlyho fousace, co jsem ho stipla do zadku .)

NickyVeV said...

Zimone: Ty jsi zarostlý ještě málo :-)...
Fotbálek je Tvá doména no, ale aspoň budu mít štěstí v lásce, když už ne ve hře :-). To taky jde, ne?

Anonymous said...

Laska muze byt taky hra.
Ale radsi bych prohral v hre nez v lasce :-) ....

Nebo ne?

NickyVeV said...

To určitě! :-) Ale hra není taková sázka do loterie...

Anonymous said...

...A neni takovy skok do neznama

Anonymous said...

Tý jo, právě jsem byl navštívit svého dobrého přítele, nějak ochořel. Ptal se mě jestli se bojím listopadu, řekl jsem mu, že mám pocit, že podzim bude těžký. Jako psycholog cítí, že bude mít na podzim plno práce, kritické měsíce, prý říjen a listopad (chudák). prázdniny byly naplněny zážitky, ale přesto chybí naplnění odpočinku, takových lidí to tak letos má. přiznám se, že po letošních (skvělých, ale hektických)prázdninách taky nejsem moc v kondici. Ale na podzim se připravím. Mně nedostanou to teda ne. :-P mimochodem neštěstí ve hře, neštěstí i v lásce, protože jak se sere tak se sere, takže si koukejte ten fotbálek pěkně naplno užít! Peťka

NickyVeV said...

Peťka: Hm, podzim bude letos hodně kvalitní...zvlášť v irském počasí, který je na deprese a jiné neduhy jak dělaný! Takže ať se neopakuje podzim loňský!!!!...

yshish said...

jestli vyjde ten vencuv projekt, tak se na podzim sakra tesim! a maroko taky nebude spatne.) jenom jeste nejak oddalit tu diplomku...

Anonymous said...

Ó né, Irsko má jednu výhodu, zelená prý uklidňuje. A navíc irsko je prý velice přátelká země a prší na ni určitě stejně než na ty anglické studené čumáky:-)když se tak zamyslím, nemáš náhodou irské předky? pale skin, red hair(to si pamatuju ještě z maturitních otázek):-)
Peťka

NickyVeV said...

Išiš: No být Tebou, tak se těším dvojnásob :-). Snad Sato-San To s
Yungchen Lhamo výjde! Maroko si s Alešem taky užiješ ;-), těším se na fota!! A pokud se já vrátím z Irska, tak snad bude i zbytek zimy v Práglu neméně akční :-).

Peťka: Pale skin, red hair... asi něco na tom bude. Jen nevím, odkud se případné keltské geny ke mně dostaly :-), naši jsou oba černovlasí :-)...

Anonymous said...

Ale genetika je někdy pěkný koktejl. představ si, že se bílým rodičům narodí černé dítě. otec je na mrtvici, matka nechápe a pak se zjistí, že nějaký xtý prapředek, byl arab. víš jak, my jsme střední evropa tady se to mlelo, jedna rasa, druhá rasa, proto tu máme nejhezčí holky, mají tu nejlepší genetickou výbavu odevšad. Teď mě napadá někdo mi nedávno říkal, že spolužačka z gymplu, co studuje genetiku, jde na doktorandské a třídní sraz bude brzy, už vím na co zavedu řeč:-D Peťka