Friday 11 April 2008

Konečně! :-)

Konečně se mi podařilo najít kousek času a založit si blog... Je to pro mě jakýsi retronávrat do období pubertálních výkyvů, úletů a zvyků si vést různé deníčky podle nálad, záhad a událostí... :-)

3 comments:

Francesko said...

Milá Veroniko!


Ani nevíš, jak jsem rád, že sis tenhle blog založila! Jen díky němu mi došlo, že Dan Bárta má v Plzni koncert už ve čtvrtek a ne až příští úterý!

Průšvih je, že jsem si lístek na tenhle koncert zapomněl u mamky na Smečně, když jsem jí vezl se psem na očkování (očkován byl samozřejmě pes, Brumla). To zas bude "závod" Plzeň - Smečno - Plzeň.

Ale co, Dan Bárta a přestřižená pupeční šňůra za to stojí. Taky jsem se mohl odstěhovat do Brna. To by bylo pro lístek jednou tak daleko... Ačkoli je pravda, že v Brně Dan tenhle týden nehraje, takže je vlastně všechno na svém místě... jako ostatně vždycky :)

No nic no, prostě jsem se nedokázal nepodělit:)


Buongiorno,
Frančesko

NickyVeV said...

francesko: díky díky, ještě se začnu červenat :-). Neříkej, že jen díky mému blogu sis to uvědomil! ;-)
Ten koncert bude určitě dobrý, musíš pak napsat nějaký koment, ať z toho taky něco mám! Dan totiž nehraje v Olomouci, ale zato v Jablonci, kde bydlím, ale tentokrát se tam vůbec nedostanu :-(. Tak si to budu snad užívat aspoň zprostředkovaně :-)...

Francesko said...

Milá Veroniko,


klidně se červenej, protože je to skutečně pravda. Na přelomu konce semestru a začátku zkouškového období jsem zralý na výbrus mozku...

Mimochodem, na minulý týden jsem měl lístek na Bobbyho McFerrina a taky jsem na to málem zapomněl :) Ale mám štěstí, vždycky narazím na nějakou dobrou duši, která mi připomene, že mám koupený lístek na nějaký koncert. Bobbyho mi připomněla mamka, když jsem jí volal jak se má štěně, a Dana tvůj blog :)

O Danovi Ti rád napíšu. Na ten koncert se moc těším (byť jsem zapomněl, že je), bez legrace je Dan můj nejoblíbenější zpěvák a jeden čas jsem album Retropicture poslouchal pořád dokola.


Měj se moc fajn,
Frančesko